Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.
Ilmoittautumisehdot

YLEISTÄ

Kurssille ei saa osallistua toisia koiria tai ihmisiä kohtaan aggressiivisesti käyttäytyvien koirien kanssa. Omistaja on aina vastuussa koirastaan, myös kurssin aikana. Suosittelemme vakuutuksen ottamista koiralle. Sairasta koiraa, jolla on ulko- tai sisäloisia (esim. nenäpunkki) ei saa tuoda kurssille. Kurssille saa osallistua vain terveen koiran kanssa, jolla on rokotukset kunnossa. Avarian Sportdogs pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua tai kouluttajaa ja jos näin täytyy tehdä, siitä ilmoitetaan aina asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus perua osallistumisensa, mikäli aikataulu muuttuu hänelle sopimattomaksi Avarian Sportdogs:n tekemän muutoksen johdosta. 

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

  • Avarian Sportdogs kurssin voi halutessaan perua tai vaihtaa, kun se tehdään 14 päivää ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan käyttäjätilin saldolle, mikäli kurssiperuutus tehdään viimeistään kahdeksan päivää ennen kurssin alkua. Maksun palautuksesta asiakkaan pankkitilille veloitamme 5€ toimistomaksun.
  • Mikäli kurssi perutaan 14-1 päivää ennen kurssin alkua, perimme 50% kurssimaksusta. Mikäli kurssi perutaan kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen, tai sitä ei peruta lainkaan, perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 
  •  Kurssin saa kuitenkin vaihtaa toiseen, mikäli koiralla on jokin tarttuva tauti tai ulko- tai sisäloisia tai omistaja sairastuu pitkäaikaisesti. Asiasta pitää ilmoittaa heti esteen tultua tietoon sähköpostitse ja sopia järjestelystä.

  • Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi kurssille, voit tehdä sen sähköpostitse osoitteeseen avsportdogs@gmail.comKurssiperuutuksia ei oteta vastaan puhelmitse tai paikan päällä, sillä kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti. Kummassakin tapauksessa saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää sinulle kuittauksen välittömästi, jos teet peruutuksen siellä ja asiakaspalvelumme kuittaa meilin, kun se on käsitelty. Kurssia ei pysty perumaan itse järjestelmästä siinä vaiheessa, kun veloitukseton peruutusaika on mennyt umpeen (14päivää). 
    Maksamaton kurssi ei ole yhtä kuin peruutus.  
Huomioithan, että valmennusryhmissä on omat peruutus- ja maksuehtonsa, jotka toimitetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen valmennusryhmäilmoittautumisen yhteydessä. Myöskään korvauskäytännöt eivät päde valmennusryhmissä.

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta mikäli saat paikan jonosta, etkä halua ottaa sitä vastaan, ilmoitathan meille siitä heti, jotta voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Mikäli saat paikan jollekin kurssille jonosta, sinun tulee itse perua mahdolliset muut kurssi-ilmoittautumiset, joille et jonopaikan vuoksi halua osallistua tulevaisuudessa. 

KURSSIN MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Kurssimaksu tulee olla suoritettuna kurssin alkamispäivänä. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksu suoritetaan kurssin ensimmäisellä kerralla liikkeen kassalle. Liikuntaseteleitä voi käyttää maksuksi vain agility- ja dobokursseihin. 
Voit maksaa Avarian Sportdogs:n kurssit usealla eri tavalla. 
  1. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, jonka eräpäivä on kurssin alkamisaika. Tämän laskun löydät kirjautumalla järjestelmään, se on linkkinä myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä.
  2. Maksu verkkopankissa tai luottokortilla, onnistuu kirjautumalla järjestelmäämme.
  3. Smartum-, Virike- ja Tykysetelit sekä Sporttipassi ja Ticket mind and body käyvät maksuvälineenä seuraaviin kursseihin: Agility, Dobo ja Juoksukoulu, maksu kassalle ennen kurssin alkua.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetämme huomautuslaskun (muistutusmaksu 5€). Mikäli laskua ei ole edelleenkään maksettu, lähetämme vielä toisen huomautuslaskun (muistutusmaksu 5€), jonka jälkeen siirrämme laskun perintään. Laskutus tapahtuu sähköpostitse, asiakas on velvollinen huolehtimaan, että ilmoittautumisjärjestelmässä on hänen toimiva sähköpostiosoitteensa. 

Mahdolliset reklamaatiot laskuun on tehtävä laskussa olevaan eräpäivään mennessä.   

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).