Avarian Sportdogs Areena

Avarian Sportdogs Areena sijaitsee Oulun Maikkulassa, osoitteessa Riihiraitti 1 (vanha Riihitie 1), 90240 Oulu. Ks kartta. Osa navigaattoreista ja aplikaatioista suunnistaa vielä vanhan osoitteen perusteella.

Avarian Sportdogs Areenan perimmäisenä tavoitteena on parantaa alueen agilityn harrastusmahdollisuuksia, tarjota turvallisin ja paras mahdollinen pohja agilitytreenille, sekä tarpeeksi iso tila kokonaisille agilityradoille ja kunnon loppusuoraspurteille. 


Halli on kooltaan noin 1081 m2, josta treenikenttä on 708,50 m2. Treenialueen pohjana toimii Saltexin Polar 50 mm keinonurmi, 30 mm korkkitäytteellä. Halli on käytettävissä ja varattavissa 7.00-23.00 välillä. Hallissa on täysi agilitykalusto, tokon ja rally-tokon treenitarvikkeet, ja tokohypyt. Sisälämpötila 14-16 astetta. Treenihallissa on 35 metriä pituutta, mikä mahdollistaa pitkien estevälien ratatreenit ja kisavauhtiset kontaktit, ilman ahtaita seiniä ja samojen esteiden pyörimistä! Ylempien luokkien tokoliikkeet mahtuvat vaivatta halliin. Kisamittaisia rally-tokoratoja (MES) halliin mahtuu vaikka kaksi vierekkäin. 

Lisäksi treenihallilta löytyy lasten leikkipaikka, koirien häkkialue, taukotila, esteiden säilytyskulma sekä tarvikevarasto, jonka hyllyillä säilytetään rally- ja tokotarvikkeita. Sisältä löytyy kaksi vessaa, sekä kahvinkeittomahdollisuus taukotilasta. Pihalla on tilava, asfaltoitu parkkipaikka ja bussipysäkit suoraan Kainuuntien varressa. Vierestä löytyy useampi ruokapaikka sekä kauppoja. Hallille on nopea ja helppo tulla treenaamaan niin agilityä kuin muitakin lajeja!

Hallissa on koko kentän valmis agilityrata perjantai päivästä keskivikko iltaan. Torstaisin hallissa on jaettu kenttä, toisella puolella esteet ja toisella tyhjää. Tällöin agilityn treenaaminen onnistuu ilman rakennukseen varattavaa aikaa tai esteiden kantamista, ja näin ollen myös vaikka yksin! Ei rakennusta, purkua tai suunnittelun kanssa pähkäilyä, jos ei itse niin halua. Valmiille radalle pääsee vaikka suoraan ovesta. Treenin jälkeen omat tavarat kasaan ja yhtä nopeasti pois, sillä valmista rataa ei tarvitse purkaa. 
Poikkeukset aikatauluissa mahdollisia hallivarausten ja tapahtumien vuoksi! 

Agilityn lisäksi Avarian Sportdogsin koulutustarjontaa kuuluu esimerkiksi rally-tokoa, arkitottelevaisuuskoulutusta, pentukursseja, koiratanssia, vierailevia kouluttajia ja koulutuksia useammasta eri lajista. Lisää tulevista koulutuksista Tapahtumat-osiossa!

Hallille on helpot liikenneyhteydet sekä autolla että bussilla, sekä hyvät parkkitilat suoraan hallin edessä. Pihassa on myös vuokrattavana lämpötolppapaikkoja autojen ja asuntoautojen tarpeisiin.

AJANVARAUSKALENTERI

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.